امروزه هیچکس خدماتی که شبکه ها در اشتراک منابع سخت افزاری و نرم افزاری انجام می دهند، نفی نمی کند. برای مراکزی که به نحوی بخواهند در جهت کاهش هزینه، وقت و انرژی گامهای اساسی بردارند، آشنائی با شبکه، کاربرد، ریختشناسی های مختلف آن، مزایا، مشکلات اجرائی و پیاده سازی آنها، لازم است. برای مراکز اطلاع رسانی ای که وظیفه اصلی شان پشتیبانی علمی از محققان و پژوهشگران و استفاده کنندگان از اطلاعات است؛ و ضرورتاً از ابزارهای ذخیره و بازیابی اطلاعات به شیوههای نوین (سختافزاری- نرمافزاری) بهره می برند، لازم و ضروری است که از ساختارهای شبکهای دیسکهای فشرده نوری و نحوه اشتراک منابع اطلاعاتی در این محیط، آگاهی داشته باشند. این متن، سعی دارد علاوه بر ارائه آگاهیهای بسیار کلی و عمومی در خصوص شبکهها و کاربرد آنها ـ که بویژه می تواند مورد استفاده متخصصان حوزه علوم کتابداری و اطلاعرسانی قرار گیرد ـ در خصوص شبکههای اطلاعاتی دیسکهای فشرده نوری و شیوههای مختلف ارائه خدمات اطلاعاتی از این طریق، مطالبی را عنوان نماید. در همین راستا، تجربه مرکز اطلاعرسانی و خدمات علمی جهاد سازندگی (JSIS) در زمینه شبکه اطلاعرسانی با عنوان (JSISNET) نیز با تاکید بر شبکه دیسکهای فشرده نوری مطرح می گردد.
سید مهدی تقوی, . (1375). شبکه ها یکی از مهمترین ابزار انتقال اطلاعات با تاکید بر روی شبکههای دیسکهای فشرده نوری. پژوهشنامه پردازش و مدیریت اطلاعات, 11(3), 21-35.
MLA
سید مهدی تقوی. "شبکه ها یکی از مهمترین ابزار انتقال اطلاعات با تاکید بر روی شبکههای دیسکهای فشرده نوری". پژوهشنامه پردازش و مدیریت اطلاعات, 11, 3, 1375, 21-35.
HARVARD
سید مهدی تقوی, . (1375). 'شبکه ها یکی از مهمترین ابزار انتقال اطلاعات با تاکید بر روی شبکههای دیسکهای فشرده نوری', پژوهشنامه پردازش و مدیریت اطلاعات, 11(3), pp. 21-35.
VANCOUVER
سید مهدی تقوی, . شبکه ها یکی از مهمترین ابزار انتقال اطلاعات با تاکید بر روی شبکههای دیسکهای فشرده نوری. پژوهشنامه پردازش و مدیریت اطلاعات, 1375; 11(3): 21-35.